Yoga


Well:Center Yoga Tinna
Well:Center Yoga Tinna

Sensing yoga 

I Sensing yoga sträcker vi ut kroppen för att släppa spänningar. Detta ger en direkt signal till nervsystemet om att det är lugnt och må bra hormoner kan utsöndras. Vi lirkar, gungar, rockar och spiralar kroppen för att få igång flödet i vår fascia/ bindväv. Med Sensing når vi djupt in i vår Fascia. Sköna läkande rörelser som lugnar sinnet! 


Yin yoga

Ett skönt och lugnande pass med fokus på stillhet och medveten närvaro. Vi stannar lite längre i positioner med stöd av bolster och propps. Lugnar sinnet och läkande, balanserar energisystemet.

Bokning samt frågor till Tinna här:

stillnessbytinna.se

Yogakurs

En yogakurs för dig som vill ta del av yogans kraftfulla verktyg, fysiskt som mentalt. Klasserna kommer att vara olika varje gång. Ibland mer flödande och ibland lugna yin klasser. Vi bygger upp styrka, flexibilitet, inkännande och närvaro. Helt enkelt välmående inifrån och ut.

W O W i mama

Ett unikt koncept för dig som är gravid och går i väntans tider. En kurs med fokus på hela dig under din graviditet, inför förlossning och tiden efteråt.

PT yoga 

Tillsammans med dig skräddarsyr jag en yogaklass med positioner och tema efter dina önskemål och behov. Under klassen får du assisteringar för att hitta in i positionerna och för att uppleva en ny känsla i kroppen.

PT Yogan går också att boka tillsammans med partner, familjemedlem eller vän. Observera att om ni är två personer blir upplägget på klassen samt priset annorlunda.

Yogaretreat

Det här är ett yogaretreat där du genom yoga, breathwork, meditation och rörelser får en paus så att du kan lyssna in till din djupa längtan och låta den få guida dig. 

Profylaxkurs

En förlossning går aldrig att planera exakt för hur den kommer att bli men bra förberedelser och ett tryggt stöd kan vara hela skillnaden för hur vi upplever förlossningen.

Under den här träffen går vi igenom födandets fysiologi och dess faser, sjukhusets rutiner och smärtlindringsmetoder.

Privat yogaklass

Planerar du ett event, en kickoff, en konferens eller kanske en överraskningsaktivet för dina vänner och vill ha ett inslag av det där lilla extra? Då ska du vända dig till mig.

Tillsammans skräddarsyr vi en klass, meditation eller föreläsning som passar gruppen och temat för dagen. 

Yoga för företag

Yoga med företaget ger många fördelar både för den anställde och för arbetsgivaren. Yoga på arbetsplatsen passar alla anställda oavsett träningsförmåga och skapar en positiv gemenskap mellan de anställda och ger förutsättningar för att få en bättre hälsa. 

Bokning och frågor till Stephanie här:

Yogiteket.se